-->

eCampus

Το Πρώτο Πλήρως Ψηφιακό Ελληνικό Πανεπιστήμιο

Αφίσα


Η αφίσα του Έργου είναι σημαντικός πόρος για την διάδοση και γνωστοποίηση των Δράσεων  του Έργου καθόλη τη διάρκεια του.Η αφίσα βρίσκεται σε εμφανή σημεία στο φυσικό Campus του Πανεπιστημίου, καθώς και σε άλλα Ιδρύματα της χώρας κατα τη διάρκεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων και ημερίδων .Η αφίσα έχει σύγχρονο σχεδιασμό και ακολουθεί χρωματικά την παλέτα του λογοτύπου και των υπολοίπων διακριτικών της Πράξης. Με στόχο την διάδοση του μηνύματος “eCampus Το Πρώτο Πλήρως Ψηφιακό Ελληνικό Πανεπιστήμιο” και την προσέγγιση του κοινού, η αφίσα περιλαμβάνει και επικεντρώνεται σε αυτή την πληροφορία.



Φυλλάδιο


Το φυλλάδιο του Έργου είναι ο πιο σημαντικός πόρος για την ευαισθητοποίηση κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων και εκθέσεων. Το φυλλάδιο αναπτύχθηκε για να ενημερώσει για τη διάρκεια, τους στόχους και άλλες σχετικές πληροφορίες για την Πράξη σε μια σύντομη επισκόπηση. Το φυλλάδιο έχει σύγχρονο σχεδιασμό και ακολουθεί χρωματικά την παλέτα του λογοτύπου και των υπολοίπων διακριτικών της Πράξης. Στο φυλλάδιο περιγράφεται το αντικείμενο και τα αναμενόμενα αποτελέσματα του Έργου.Επιπλέον αναφέρονται τα λογότυπα του Έργου, των συνεργατών και της Αρχής χρηματοδότησης. Τέλος υπάρχει αναφορά στην ιστοσελίδα του Έργου για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.
 





Πρόσκληση


Η προσκλήσεις έχουν σκοπό να διατίθενται πριν τις ημερίδες και τις εκδηλώσεις ώστε να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους. Ακολοθούν έναν minimal σχεδιασμό με χρώματα και illustration που είναι σύγχρονα, ενημερώνουν για τις δράσεις έχοντας ωστόσο παιχνιδιάρικη φιλική διάθεση.






Rollup Banner


Το Roll-up-Banner είναι σχεδιασμένο με τον ίδιο τρόπο όπως και η αφίσα. Τοποθετείται στην είσοδο του χώρου στον οποίο λαμβάνει μέρος η κάθε ημερίδα καθώς και σε κεντρικά σημεία του ίδιου χώρου.




Φάκελος


Στον φάκελο τοποθετείται και συγκεντρώνεται το υλικό διάδοσης που διαμοιράζεται στο πλαίσιο των ημερίδων.




Στυλό


Στύλο με τα διακριτικά της Πράξης διαμοιράζεται στους συμμετέχοντες.




Σημειωματάριο


Σημειωματάριο με τα διακριτικά της Πράξης διαμοιράζεται στους συμμετέχοντες.





Αυτοκόλλητα


Αυτοκόλλητα με τα διακριτικά της Πράξης διαμοιράζεται στους συμμετέχοντες.

Μπλούζα


Κατα την διάρκεια των ενημερωτικών Ημερίδων τα μέλη της ομάδας έργου φορούν μπλουζάκια ειδικά σχεδιασμένα για να ξεχωρίζουν από τους συμμετέχοντες. Στην καρδιά είναι τυπωμένο το logo του έργου και η φράση "eCampus: Ψηφιακό πανεπιστήμιο" και στην πλάτη το logo του Ιδρύματος ,  και η ακόλουθη φράση "eCampus: Το πρώτο, πλήρως ψηφιακό Ελληνικό Πανεπιστήμιο.